София прайд - събитието в подкрепа на ЛГТБ общността се провежда днес в

...
София прайд - събитието в подкрепа на ЛГТБ общността се провежда днес в
Коментари Харесай

Дъждът не спря София прайд

София прайд - събитието в поддръжка на ЛГТБ общността се организира през днешния ден в София за 14-и път. Началото на събитието беше в 16 ч. пред Паметника на Съветската войска. В концерт по време на събитието се включиха Руши, Михаела Филева, Иво Димчев, Рут Колева, Мила Роберт, Прея, Виктория Георгиева, Деси Слава, Васил Гарванлиев и други.

В 19:30 започна и шествие, което ще продължи до 21:30 година Вчера постройката на Народното събрание беше осветена с надпис на български и британски език: " Омразата ни прави слаби. Любовта постоянно побеждава ". Думите са способни да вълнуват. Особено когато става въпрос за свят, който има непрекъснатата потребност да уголемява визиите и разбиранията си.



И въпреки че през последните седмици събитията, част от акцията за София прайд бяха придружени от напрежение и закани от представители на националистически и други обединения, през днешния ден на инат на времето и на крайните настроения, през днешния ден събитието е изпълнено с усмихнати хора и положително въодушевление. Хиляди демонстрираха, че няма нищо ужасно в това да отстояваш себе си и концепциите си и бодро си присвоиха платната на улиците.



София прайд традиционно беше подсилен от посланици и известни персони, които застават зад правото на всеки да бъде друг. Изисква се изключителна храброст един човек да бъде същинското си аз. Сексуалната ориентировка, расата, полът не следва да бъдат мотив за спорове и разногласия. Само когато един човек е себе си, той разполага с изконното право да се развива и да върви напред в живота. Да отстояваш полезностите си, значи да бъдеш персона. Нека бъдем смели и да защитим правото на другите да бъдат себе си! 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Didi (@hikenshtiken)

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Snezhina Rangelova (@snowyfrost_)

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lukasz Szmidt (@lukaszmidt)
 Британската ЛГБТ+ войска


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР